Про вдосконалення умов оплати праці бюджетних працівників


Урядом  заплановано  в  2019  році  оновити
умови оплати праці бюджетних працівників

На офіційному сайті Федерації профспілок України розміщений для обговорення розроблений Міністерством соціальної політики України проект постанови КМУ «Про вдосконалення умов оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери».

Цей проект постанови передбачає запровадження з 1 січня 2019 року оновленої Єдиної тарифної сітки груп посад (професій) і коефіцієнтів з оплати праці працівників, а також нових умов оплати праці працівників бюджетної сфери.

Як йдеться в пояснювальній записці до проекту постанови цей проект постанови Кабміну підготовлено з метою удосконалення умов оплати праці працівників окремих галузей бюджетної сфери. Він повинен замінити постанову Кабміну від 30 серпня 2002 р. № 1298 “Про оплату праці працівників на основі Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери” та деякі інші постанови КМУ з оплати праці бюджетних працівників.

Для ознайомлення наших читачів з проектом постанови Кабміну розміщуємо його на нашому сайті.


Проект постанови КМУ 2019 р.

Щоб розглянути у вертикальному положенні деякі листи файлу необхідно задіяти праву кнопку мишки комп’ютеру і зафіксувати положення “Повернути за годинниковою стрілкою”.

Інші статті:

  • Немає схожих статей

Написати коментар